2021-03-13 07:06:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Már ne a múlton töprengj, hanem tervezd meg a jövődet

Napi horoszkóp március 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint fontos, hogy megőrizd optimista életszemléletedet, és az élet szép oldalát is lásd, ne csak a nehézségeket. Ha folyton a veszteségekre összpontosítasz, akkor nem látod meg azt a személyt, aki mindent megtenne érted.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Újhold van az érzékeny Halak jegyében. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy hangot adj az érzéseidnek. De azért hallgasd meg a párod kívánságait is, mert az az igazi, ha azt adod neki, amire valóban vágyik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. De legyél óvatos, mert megtörténhet, hogy meggondolatlan szavaid, tetteid kellemetlen helyzetbe sodornak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Gondold végig, mennyi mindent sikerült valóra váltanod korábbi terveiből. Lehet, hogy elégedett vagy, de a körülmények akkor is változtatásra, továbblépésre késztetnek. Az újrakezdéshez nagyszerűen állnak a bolygók.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehet, hogy az tűnik az egyszerűbb megoldásnak, ha panaszkodsz a helyzetedre, és valóban nem könnyű most neked, csakhogy ez egy olyan csapda, amiből nehéz kimászni. Vedd észre azt is, amiért hálás lehetsz, így további jó fejleményeket vonzol be az életedbe.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bár egyszerre jóval több dolgot tudsz intézni, mint a környezetedben bárki, azért néha nemet is kell mondanod. Fennáll a veszélye, hogy túlvállalod magad. Ha szingli vagy, ma egy romantikus vallomásban lehet részed valakitől, akitől nem is vártad volna.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érdemes változtatni, ha valamiben már korlátozva érzed magadat, de azt kalkuláld be, hogy csak önmagadra, saját leleményességedre számíthatsz. A mai újhold óvatosságra int: a látszat csalóka, hamar változnak az esélyek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha mindenkit le akarsz győzni, ahelyett hogy meggyőznéd őket, azzal sajnos biztosan veszítesz… Az energiáidat inkább arra koncentráld, hogy fenntartsd a békét a környezetedben ebben a feszült helyzetben!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Már ne a múlton töprengj, hanem tervezd meg a jövődet. A szerencse most csak akkor szegődhet melléd, ha nem kívülről várod sorsod rendezését, hanem elébe mész az eseményeknek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Újhold van a Halak jegyében: kezdeményezz, és akkor minden sikerül. Tedd félre kishitűségedet, bízz magadban, és akkor biztos lehetsz benne, hogy a világ is megbízik benned.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szokásosnál lassabban haladsz a célod felé, nehezen boldogulsz a szervezéssel. De aggodalomra semmi ok, mert amiről most lemaradsz, az hamarosan ismét az utadba kerül, és sokkal több lehetőség lesz benne.


Halak: II. 19. - III. 20.

A szokásosnál lassabban haladsz a célod felé, nehezen boldogulsz a szervezéssel. De aggodalomra semmi ok, mert amiről most lemaradsz, az hamarosan ismét az utadba kerül, és sokkal több lehetőség lesz benne.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: